Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πεταγμα Χαρταετου : ΔΕΔΔΗΕ - Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών - OlaDeka

Πεταγμα Χαρταετου : ΔΕΔΔΗΕ - Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών - OlaDeka. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, οι πολίτες θα απαγορεύεται και την καθαρά δευτέρα να μετακινηθούν με αυτοκίνητο είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα και γενικότερα εκτός του δήμου τους. Κατασκευή χαρταετού με τη μέθοδο πουαντιγισμού στο πλαίσιο του πολιτιστικού μας προγράμματος ''georges seurat.με το βλέμμα στο έργο του''. Με ανοιχτά τα πάρκα και ελεύθερο το πέταγμα του χαρταετού θα κυλήσει η φετινή καθαρά δευτέρα. Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ενόψει της καθαράς δευτέρας. Urban mosquito / πέταγμα χαρταετού / #20by zaraki kenpachi.

Δεν θα υπάρχει καμία απαγόρευση στο παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα , ενώ προσβάσιμα θα είναι και τα πάρκα την ημέρα εκείνη. Αν και χθες λόγω του lockdown υπήρχε ένας προβληματισμός για το ενδεχόμενο συνωστισμού στα. Από την σημερινή ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και το καθιερωμένο πέταμα του χαρταετού με τους μικρούς μας φίλους να το διασκεδάζουν περισσότερο από όλους!! Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, οι πολίτες θα απαγορεύεται και την καθαρά δευτέρα να μετακινηθούν με αυτοκίνητο είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα και γενικότερα εκτός του δήμου τους. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως στο sms στο 13033 με κωδικό 6 δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός για όσους θέλουν.

Φεγγαράκι Μου Λαμπρό...: ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΑ
Φεγγαράκι Μου Λαμπρό...: ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΑ from 3.bp.blogspot.com
Ο χαρταετός κρατιέται από αυτόν που τον πετά μέσω της καλούμπας, ενός λεπτού σχοινιού. Χωρίς έκτακτα μέτρα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα. Μεγάλη προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών για την αποφυγή των κινδύνων ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση για το πέταγμα χαρταετού, ωστόσο, οι κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι εάν κάποιος πολίτης πιαστεί σε έλεγχο να μετακινείται εκτός δήμου με. Κανονικά θα μπορεί να γίνει το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα αφού δεν αποφασίστηκε τελικώς το κλείσιμο των μεγάλων πάρκων, ούτε και επιβλήθηκε αυστηρότερο «μπλόκο». Χωρίς έκτακτα μέτρα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα. Το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα θα απαγορεύεται στο πλαίσιο τήρησης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Urban mosquito / πέταγμα χαρταετού / #20by zaraki kenpachi.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση για το πέταγμα χαρταετού, ωστόσο, οι κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι εάν κάποιος πολίτης πιαστεί σε έλεγχο να μετακινείται εκτός δήμου με.

Urban mosquito / πέταγμα χαρταετού / #20by zaraki kenpachi. Από την σημερινή ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και το καθιερωμένο πέταμα του χαρταετού με τους μικρούς μας φίλους να το διασκεδάζουν περισσότερο από όλους!! Αν και χθες λόγω του lockdown υπήρχε ένας προβληματισμός για το ενδεχόμενο συνωστισμού στα. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση για το πέταγμα χαρταετού, ωστόσο, οι κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι εάν κάποιος πολίτης πιαστεί σε έλεγχο να μετακινείται εκτός δήμου με. Και αυτό γιατί κάθε χρόνο τραυματίζονται σοβαρά και καμιά φορά θανατηφόρα. Ο χαρταετός είναι μια ελαφριά κατασκευή, σκοπός της οποίας είναι να πετά με τη βοήθεια του αέρα. Θέμα θεσμοθετημένης απαγόρευσης στο πέταγμα του χαρταετού δεν υπάρχει στο τραπέζι, ωστόσο η σύσταση των αρμοδίων είναι η αποφυγή του συνωστισμού σε πάρκα, πλατείες, βουνά και παραλιακά. Χωρίς έκτακτα μέτρα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα. Χωρίς έκτακτα μέτρα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα. Δεν θα υπάρχει καμία απαγόρευση στο παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα , ενώ προσβάσιμα θα είναι και τα πάρκα την ημέρα εκείνη. Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ενόψει της καθαράς δευτέρας. Ο περιφερειάρχης αττικής γιώργος πατούλης μίλησε για τον εορτασμό της καθαράς δευτέρας εν μέσω lockdown. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, απαγορεύεται κάποιος να πετάξει χαρταετό σε βουνά και θάλασσες και σε περιοχές μακριά από το σπίτι του εκτός και αν έχει.

Ο χαρταετός είναι μια ελαφριά κατασκευή, σκοπός της οποίας είναι να πετά με τη βοήθεια του αέρα. Όπως και να γιορτάσει κανείς την καθαρά δευτέρα, ότι κι αν επιλέξει να βάλει στο τραπέζι του, η ημέρα απαιτεί (αν το επιτρέπει και ο καιρός φυσικά) το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού! Και αυτό γιατί κάθε χρόνο τραυματίζονται σοβαρά και καμιά φορά θανατηφόρα. Θέμα θεσμοθετημένης απαγόρευσης στο πέταγμα του χαρταετού δεν υπάρχει στο τραπέζι, ωστόσο η σύσταση των αρμοδίων είναι η αποφυγή του συνωστισμού σε πάρκα, πλατείες, βουνά και παραλιακά. Μέχρι στιγμής κανένα επιπλέον μέτρο δεν ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση σχετικά και η.

Θεσσαλονίκη: Μαθήματα για το πέταγμα χαρταετού με κόστος 9 ευρώ - Η πρόσκληση σε παιδιά!
Θεσσαλονίκη: Μαθήματα για το πέταγμα χαρταετού με κόστος 9 ευρώ - Η πρόσκληση σε παιδιά! from www.newsit.gr
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση για το πέταγμα χαρταετού, ωστόσο, οι κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι εάν κάποιος πολίτης πιαστεί σε έλεγχο να μετακινείται εκτός δήμου με. Μέχρι στιγμής κανένα επιπλέον μέτρο δεν ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση σχετικά και η. Ο περιφερειάρχης αττικής γιώργος πατούλης μίλησε για τον εορτασμό της καθαράς δευτέρας εν μέσω lockdown. Κατασκευή χαρταετού με τη μέθοδο πουαντιγισμού στο πλαίσιο του πολιτιστικού μας προγράμματος ''georges seurat.με το βλέμμα στο έργο του''. Γι' αυτό το λόγο ο δεδδηε έσπευσε να συμβουλεύσει. Urban mosquito / πέταγμα χαρταετού / #20by zaraki kenpachi. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως στο sms στο 13033 με κωδικό 6 δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός για όσους θέλουν. Ο χαρταετός είναι μια ελαφριά κατασκευή, σκοπός της οποίας είναι να πετά με τη βοήθεια του αέρα.

Και αυτό γιατί κάθε χρόνο τραυματίζονται σοβαρά και καμιά φορά θανατηφόρα.

Χωρίς έκτακτα μέτρα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα. Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ενόψει της καθαράς δευτέρας. 2:12 βαγγέλης μισαηλίδης 1 825 просмотров. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται φέτος και το πέταγμα του χαρταετού. Η συνήθεια του πετάγματος χαρταετού προέρχεται πιθανότατα από την κίνα. Γι' αυτό το λόγο ο δεδδηε έσπευσε να συμβουλεύσει. Μεγάλη προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών για την αποφυγή των κινδύνων ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος. Από την σημερινή ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και το καθιερωμένο πέταμα του χαρταετού με τους μικρούς μας φίλους να το διασκεδάζουν περισσότερο από όλους!! Και αυτό γιατί κάθε χρόνο τραυματίζονται σοβαρά και καμιά φορά θανατηφόρα. Η καθαρά δευτέρα θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες υποστήριζει ο μετεωρολόγος. Κατασκευή χαρταετού με τη μέθοδο πουαντιγισμού στο πλαίσιο του πολιτιστικού μας προγράμματος ''georges seurat.με το βλέμμα στο έργο του''. Ωστόσο, πολλοί είναι οι πολίτες που θα βρουν τρόπους να τηρήσουν το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού, έστω και κοντά στα σπίτια του. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, οι πολίτες θα απαγορεύεται και την καθαρά δευτέρα να μετακινηθούν με αυτοκίνητο είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα και γενικότερα εκτός του δήμου τους.

Το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα θα απαγορεύεται στο πλαίσιο τήρησης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Η καθαρά δευτέρα θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες υποστήριζει ο μετεωρολόγος. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως στο sms στο 13033 με κωδικό 6 δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός για όσους θέλουν. Κανονικά θα μπορεί να γίνει το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα αφού δεν αποφασίστηκε τελικώς το κλείσιμο των μεγάλων πάρκων, ούτε και επιβλήθηκε αυστηρότερο «μπλόκο». Ωστόσο, πολλοί είναι οι πολίτες που θα βρουν τρόπους να τηρήσουν το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού, έστω και κοντά στα σπίτια του.

ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ - Olympia.gr
ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ - Olympia.gr from olympiada.files.wordpress.com
Γι' αυτό το λόγο ο δεδδηε έσπευσε να συμβουλεύσει. Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ενόψει της καθαράς δευτέρας. Μέχρι στιγμής κανένα επιπλέον μέτρο δεν ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση σχετικά και η. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως στο sms στο 13033 με κωδικό 6 δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός για όσους θέλουν. Ο χαρταετός είναι μια ελαφριά κατασκευή, σκοπός της οποίας είναι να πετά με τη βοήθεια του αέρα. Η συνήθεια του πετάγματος χαρταετού προέρχεται πιθανότατα από την κίνα. Ωστόσο, πολλοί είναι οι πολίτες που θα βρουν τρόπους να τηρήσουν το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού, έστω και κοντά στα σπίτια του. Και αυτό γιατί κάθε χρόνο τραυματίζονται σοβαρά και καμιά φορά θανατηφόρα.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση για το πέταγμα χαρταετού, ωστόσο, οι κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι εάν κάποιος πολίτης πιαστεί σε έλεγχο να μετακινείται εκτός δήμου με.

2:12 βαγγέλης μισαηλίδης 1 825 просмотров. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, οι πολίτες θα απαγορεύεται και την καθαρά δευτέρα να μετακινηθούν με αυτοκίνητο είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα και γενικότερα εκτός του δήμου τους. Μέχρι στιγμής κανένα επιπλέον μέτρο δεν ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση σχετικά και η. Θέμα θεσμοθετημένης απαγόρευσης στο πέταγμα του χαρταετού δεν υπάρχει στο τραπέζι, ωστόσο η σύσταση των αρμοδίων είναι η αποφυγή του συνωστισμού σε πάρκα, πλατείες, βουνά και παραλιακά. * το πέταγμα του χαρταετού πρέπει να γίνεται σε χώρους ανοιχτούς, μακριά από γκρεμούς, και ποτέ από ταράτσες. Δεν θα υπάρχει καμία απαγόρευση στο παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα , ενώ προσβάσιμα θα είναι και τα πάρκα την ημέρα εκείνη. Και αυτό γιατί κάθε χρόνο τραυματίζονται σοβαρά και καμιά φορά θανατηφόρα. Αν και χθες λόγω του lockdown υπήρχε ένας προβληματισμός για το ενδεχόμενο συνωστισμού στα. Ο χαρταετός είναι μια ελαφριά κατασκευή, σκοπός της οποίας είναι να πετά με τη βοήθεια του αέρα. Η καθαρά δευτέρα θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες υποστήριζει ο μετεωρολόγος. Κατασκευή χαρταετού με τη μέθοδο πουαντιγισμού στο πλαίσιο του πολιτιστικού μας προγράμματος ''georges seurat.με το βλέμμα στο έργο του''. Μεγάλη προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών για την αποφυγή των κινδύνων ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος. Χωρίς έκτακτα μέτρα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το πέταγμα του χαρταετού την καθαρά δευτέρα.

Post a Comment for "Πεταγμα Χαρταετου : ΔΕΔΔΗΕ - Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών - OlaDeka"